Info/medlemsmöte 13 Maj!

SN1Nu har vi bokat in det första info/medlemsmötet för Hulu Fiberförening. Vi hoppas alla som är berörda kan komma på detta möte. Är du intresserad eller bara nyfiken är du välkommen – ta med grannen också! Ju fler desto bättre! Kaffe bjuds.

  • Datum: 13:e Maj
  • Tid: 18:00
  • Plats: Sjöbo Näs församlingsal

På mötet tar vi upp:

Information om vad fiber innebär. Intresse-/medlemsanmälan. Frågor och svar. Information ifrån kommun och landsting.

Utdrag ifrån stadgar:

”§ 2 ÄNDAMÅL OCH VERKSAMHET
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla medlemmarna nätanslutning till kommunikationsnät för bredband (bl.a data- och telekommunikation) och tjänster för nyttjande av anslutningen samt bredriva annan därmed sammanhängande och förenlig verksamhet. Medlemmarna skall delta i verksamheten genom att nyttja föreningens tjänster.”

Vi ses där!