Boxutlämning påbörjad

Nodhuset Kubbaliden är fortfarande inte igång och därmed har vi inte fått igång nån fiber. Vi påbörjar ändå utlämningen av mediabox så att allt är förberett när fibern startas igång. Idag har vi haft första infomöte med Splitvision som bla berättade om hur boxen ska sättas upp och hur deras tjänsteportal fungerar. Det var Kinnarummaborna som var först ut och efter dem blir det Hulu-Hassmundshult-Fagerhult. Kallelse kommer via mail och vi ber er respektera den tid ni blir kallade till. Det blir fler tillfällen och de som inte kunnat komma, får ny tid nästa möte.

OBSERVERA!! SÄTT INTE IGÅNG MEDIABOXEN INNAN DU FÅR KLARTECKEN FRÅN FÖRENINGEN ATT FIBERN ÄR IGÅNG!

Teknikerna vädjar att vi ska gräva in och borra hål så fort det är grävt fram. De ligger hack i häl på grävarna för att vi ska få uppkoppling så snart som möjligt och det blir inte bra om de måste sätta boxen innan hålet i väggen är gjort. Så vänta inte med det, ta hjälp av områdesansvarig om du behöver, borra så fort du fått slangen avlämnad vid tomtgränsen.

Den här veckan håller vi på med planeringen för fortsatt grävning , vi informerar löpande.