Informationsmöte 20 nov

Informationsmöte nummer 3 gick av stapeln den 20 november i Pulsens företagscenter, Borås Golfklubb. Över förväntan många kom på mötet och vi är mycket glada för detta! Vi gästades av Bynet som presenterade va de kan hjälpa föreningen med. Mötet började 19:00 och var klart strax efter 21:00 och de kändes som många fick svar på sina frågor. Kul!

fbimote2 fbimote1

Vi i styrelsen arbetar vidare med att värva medlemmar. Det är där vi lägger vår  energi just nu.  Vi behöver bli fler att kunna driva detta projektet vidare och vi är ca 130 anmälda fastigheter i skrivande stund. Men vi behöver hjälp. Prata med grannen, eller området där ni bor och få med alla på denna viktiga utveckling för vår bygd.

Såhär ser intresseanmälningarna ut på kartbild. Har ni frågor kan man ställa dessa på facebook-sidan: www.facebook.com/hulufiber. Vi besvarar så fort vi kan!

*Bilden borttagen då den inte uppdateras löpande och kan vara missvisande om vilka som är anmälda och inte*
Grön plupp = Anmäld fastighet, Gul plupp = Ej anmäld fastighet

Vi återkommer med en sammanfattning av året vid nyårskiftet och vi planerar dessutom att skicka ut nyhetsbrev till anmälda medlemmar. Vi hörs!