Ordföranden: Nu kör vi!

Vår extrastämma gick fantastiskt bra! Det beslutades ett maxbelopp på anslutningsavgiften, 20 000 SEK, vilket gör att vi kan gå vidare med anslutningsavtal till medlemmarna. Vi slog även fast de justerade stadgarna ifrån förra mötet. Peter ifrån Bynet var där och visade deras roll i projektet och vart föreningen står idag. Vi vill tacka alla som kom på mötet och även Peter från Bynet som svarade på massor av frågor. Makalöst bra att alla frågar och förklarar vad som gäller och händer.

Det är med mycket stor glädje jag kan meddela att Seglorafiber nu i dagarna börjat koppla upp sina medlemmar! De visar på deras FB-sida att champagnen är uppkorkad, och kan dom så kan vi – vi är ju bara en liten bit efter.

SVT Rapport var hos Seglora och gjorde ett reportage om deras fiberuppstart och ville även träffa en förening i uppstartsläge och gärna prata med oss. Vi hoppas på ett reportage som kommer att sändas i mitten av april. All fiberreklam är bra reklam!

Nu har vi haft en välförtjänt vila ett par dagar. Nu börjar det på riktigt.

Tack för en fantastiskt bra genomförd vecka!

Ulrika Andersson, ordförande, Ekonomiska föreningen Hulu fiber