Vårkänslor

Nu påbörjas grävning från Stenkullen mot Ljushult och sedan vidare ut mot 27:an. Ingvar Gabrielsson, Per Backlund m.fl har finslipat projekteringen av den sträckan. Bra jobbat, stort tack till er! Teknikerna kommer att ligga hack i häl på grävarna, så det vill till att alla i det här området har borrat hål och grävt ett schakt över gräsmattan, så det är färdigt att lägga i slangen. Instruktion finns på hemsidan.

Medlemsinsats nr 5

Styrelsen har belustat att begära in medlemsinstats nummer 5. Skulle man i dessa underliga tider ha svårighet att betala den faktura som skickas ut i dagarna, kontakta då någon i styrelsen så beviljar vi anstånd. Än kan vi inte se att Corona-viruset påverkar projektet, vi får ta det som det kommer om personalen blir sjuk eller om det blir problem med materialleveranser. Mer info om gällande instatsbelopp hittar man på sidan ”Bli Medlem”.

Fortfarande inget startdatum för Vattenfalls samförläggning i Arnäsholm, vi avvaktar.

mvh Styrelsen