Årsmötet 2020 skjuts på framtiden

Årsmötet 2020
På grund av rådande omständigheter väljer vi att skjuta på årsmötet. Det ställer till det lite för oss med Covid-19 och rådande förbud mot folksamlingar. Vi återkommer med inbjudan och årsmöte efter sommaren.

Medlemsinsats nr 5
Information kring medlemsinsats nummer 5 gick ut i april och var daterat till sista maj. Skulle man i dessa underliga tider ha svårighet att betala den faktura som skickas ut i dagarna, kontakta då någon i styrelsen så beviljar vi anstånd. Mer info kring just nu gällande insats hittar man här.

Information
344 fastigheter är anslutna och vi ansluter fler löpande hela tiden! Vi påminner att vi har delat föreningen i geografiska grupper på Facebook där vi informerar lite mer i detalj vad som händer. Där kan man såklart också kontakta oss/områdesansvariga och ställa frågor. Hitta din grupp och gå med:

Sjöbo_Näs/Svansjön | Kinnarumma/Krakaviken | Hulu/Hassmundshult/Fagerhult/Öd | Halla | Björkered-Årebo-DröpshultSjögabo-Sävshult-Roppered-Hallared 

Omständigheterna till trots – Ha en fin sommar!

// Hälsningar Styrelsen Hulufiber