Bidragsreglerna har lossat!

NU HAR DET HÄNT – bidragsreglerna har lossats och det är nu möjligt för oss att börja gräva!

Men vi har fortfarande inte fått in avtal och betalning från alla som anmält sig. En del är på gång, men du som ligger på ett och bara inte kan få iväg det, se till att göra det nu! Vi vet inte vad orsaken till att ni väntar är, men ni vet själva vilka ni är som släpar efter. Det finns inget att vinna med att på något vis avvakta. Att avvakta ger inga fördelar. Det bromsar, försenar och fördyrar föreningens arbete! Vi kommer inom kort att ”stänga” vår projektering och för de som ansluter sig därefter kommer höjd avgift att tas ut för att täcka kostnader för omprojektering.

Tid är pengarÄr det något du undrar över– kontakta någon i styrelsen. Men gör det NU!

Nu är det två månader sen vårt ÅRSMÖTE stort tack till alla som hjälpte till med bakning, kaffekokning, organisation, bära stolar mm. Godare fika har sällan smakats! Också stort TACK till Sandsjöns GDF att vi fick vara på denna fantastiskt vackra plats med vårt möte. Perfekt för sommarmöten Nog borde man kunna använda den lokalen till mycket kul!

Fiberrik höst tillönskas oss alla!

För styrelsen med vänlig hälsning

Ulrika Andersson
Ordförande
033-25 11 33    070-267 11 33