Bidrag beviljat!

Då kom äntligen beskedet som vi väntat på! Vår förening är med bland de som får beviljat bidrag i omgång november. Om vädret tillåter börjar grävarbetet i januari och vi behöver då gå vidare med att samla in andra insatsen från medlemmarna. Just nu ligger en upphandling om kommunikationsoperatör ute via Visma Tendsign. Såklart har vi en hel del jobb framför oss och vi jobbar nu på en tidsplan, markupplåtelseavtal och fortsätter såklart värva medlemmar.

Nu blir detta av! Känner du till att någon inte gått med än är det hög tid att prata med grannen/vännen så inte denne står utan när vår landsbygd kliver in på 2000-talet. Vi kommer att behöva områdesansvariga och kontaktpersoner, om du känner att du kan hjälp till, tveka inte att höra av dig till styrelsen! Kontaktuppgifter finner man under ”Styrelsen” på hemsidan.

Vi kommer alltså att behöva ta in andra delbetalningen i början av 2017, denna gång senast 31 mars och 5000 kr insatt på samma bankgiro som tidigare: 174-9530.

För den som har behov att göra betalningen 2016 går det bra att göra redan nu. Betalning till BG 174-9530.

Var noga med att märka inbetalningen med fastighetsbeteckning och namn så vi kan knyta den till er fastighet.

Vi kommer inte att skicka ut inbetalningskort till alla som tidigare utan detta görs bara på begäran. Vi tror att de flesta har möjlighet till göra inbetalningen via sin internetbank och för att spara mycket tid och arbete har styrelsen beslutat detta. Vill man ändå ha inbetalningskort: kontakta styrelsen.

Vidare information kommer! Ha en fortsatt bra advent!

// Styrelsen